Lean Jump dag 3

Lean Jump dag 3 -2Dag 3 van The Lean Jump!
Gestart met hand walk outs, daarna warme havermoutpap (nee echt, serieus lekker!) met bosbessen, cacao nibs, goji en hazelnoten. Relaxoefeningen gedaan.. Gevolgd door lunch en ja, het was zeker lekker!, van banaan- en notenbrood met uit de salad box een tonijn-komkommersalade. Daarna powersled in de blubber.. gevolgd door koud afdouchen…Afgesloten met gewokte biefreepjes en groentes.
Zelfs geen vrijdag-zonder-wijn-blues!!
Zaterdag is onze ‘limbic dag’ en zijn er geen restricties…
Met Peter van Deelen
Dag 3 van The Lean Jump!
Gestart met hand walk outs, daarna warme havermoutpap (nee echt, serieus lekker!) met bosbessen, cacao nibs, goji en hazelnoten. Relaxoefeningen gedaan.. Gevolgd door lunch en ja, het was zeker lekker!, van banaan- en notenbrood met uit de salad box een tonijn-komkommersalade. Daarna powersled in de blubber.. gevolgd door koud afdouchen…Afgesloten met gewokte biefreepjes en groentes.
Zelfs geen vrijdag-zonder-wijn-blues!!
Zaterdag is onze ‘limbic dag’ en zijn er geen restricties…
Met Peter van Deelen

Wat houdt de cursus The Lean Jump in?

Lean Jump dag 3
Lean Jump dag 3 -2
Lean Jump dag 3 -1

Tags:

Het is niet meer mogelijk om te reageren.