Hamel College slingert sloopkogels door sporthal De Hoefslag

Vrijdagavond 11 mei schudde sporthal De Hoefslag op haar grondvesten. Ruim 40 cursisten van het Hamel College stonden daar te zwaaien met kettlebells. De kettlebell wordt ook wel de Russische sloopkogel genoemd. Een kettle is een ijzeren bol met handvat waarmee je prima en compact kunt trainen. Het Hamel College had voor deze avond de sporthal afgehuurd en deze grote groep cursisten zo gek gekregen om zich de basisprincipes van dit trainingsinstrument eigen te maken. Onder leiding van de ervaren docenten waren de oh’s en ah’s niet van de lucht.
Kettlebell De Hoefslag
En niet altijd van verwondering maar vaker van uitputting. Met een kettlebell doe je in 10 -12 minuten een verantwoorde, effectieve maar vooral leuke workout met spectaculaire resultaten.  En dit maakt dat deze training helemaal in de visie van het Hamel College past. Een enthousiaste deelneemster vertelde na afloop dat ze elke spier in haar lichaam weer voelde.

Het Hamel timmert nu al weer ruim drie jaar aan de weg en heeft een grote groei doorgemaakt. Kijk eens rond op de site of er voor jou ook een leuke workshop of opleiding bestaat. Hamel is het opleidinginstituut gespecialiseerd in preventie en gezondheidsbevorderend gedrag. Dit op het gebied van voeding, sport en bewegen, coaching en massage.

www.hamelcollege.nl

Tags:, , , , ,

Het is niet meer mogelijk om te reageren.