De Gojibes

De Gojibes is afkomstig van de Boksdoornstruik. Deze struik werd rond 800 na Christus door monniken ontdekt in het Himalayagebied. In Europa komt deze struik in sommige delen verwilderd voor.

De bessen verhogen de weerstand en versterken het immuunsysteem. Ze staan bekend om hun  gezondheidsbevorderende eigenschappen en bevatten veel mineralen, waaronder ijzer, chroom, koper, zink, selenium, fosfor en calcium. Ook voor de ogen zijn ze goed, want ze bevatten meer bétacaroteen dan wortels en nog een paar andere stoffen die de ogen beschermen.

Met 15,6% proteine en 21% vezels en een flinke hoeveelheid voedingstoffen is de goji bes de perfecte eetlust remmer en voorziet toch in de lichamelijke behoefte aan voedingstoffen.
iStock_000017475447XSmall

Gojibessen kun je door muesli, smoothies en salades doen en je kan er zelfs thee van zetten. Ze zijn meestal in gedroogde vorm te koop en ze kunnen in de diepvries bewaard worden. De smaak is wat frisser dan die van krenten.

Als je dit product wil bestellen klik dan op onderstaande link:

www.hamelvitaalshop.nl

Tags:, , ,

Het is niet meer mogelijk om te reageren.