Werken met massage? East meets West

Wie als masseur beroepsmatig aan de slag wil, heeft tegenwoordig veel keuze. Bij het Hamel College in Gorinchem wordt vanaf september een bijzondere massagetherapie opleiding aangeboden. Massage is van alle culturen en alle tijden. De opleiding die hier van start gaat biedt een integrale massagevorm aan. Een samensmelting van Oosterse en Westerse massages. Traditioneel Chinese en Indiase methodieken verweven met moderne Westerse neuropsychologische inzichten hebben geresulteerd in het ontstaan van een rijke en complete behandelmethode. Ervaren en bevlogen docenten leiden u op tot een allround masseur die zelfstandig therapeutisch aan de slag kan. Binnen duidelijk afgebakende beroepsverantwoordelijkheden. De behandelingen van deze masseurs worden vergoed door vele zorgverzekeraars. Kijk op www.hamelcollege.nl.

Tags:, ,

Het is niet meer mogelijk om te reageren.