Foodtality

Na jarenlang in human resources te hebben gewerkt wilde ik wat anders. Iets wat ik écht leuk vind, waar ik passie voor heb. Eigenlijk wist ik al wel dat dit voeding was, ik moest alleen de stap durven zetten.
Op zoek naar een geschikte opleiding kwam ik bij het Hamel College terecht. Daar werd ik erg enthousiast tijdens een voorlichtingsavond en ik heb me in 2010 dan ook direct aangemeld voor de opleiding “gewichtsconsulent”.
Je leert een vak in een jaar en je wordt dan ook goed begeleid, krijgt praktische opdrachten en les van iemand met veel praktijkervaring. Vooral dat laatste vond ik erg belangrijk en heeft mij veel extra kennis gebracht. Daarnaast leer je veel van elkaar door de klassikale opzet en bouw je direct een netwerk op met gewichtsconsulenten. Nog steeds heb ik contact met een aantal mensen. Dat is niet alleen leuk, maar ook praktisch als je vragen hebt. Zo help je elkaar weer verder.

Na de opleiding ben ik direct gestart met mijn eigen bedrijf: Foodtality. Ik geef advies over voeding en coach mensen naar een gezond gewicht. Mijn uitgangspunten daarin zijn:

• Niet minder eten, maar béter eten!marsman
• Niet lijnen, geen dieet
• Persoonlijk advies op maat, dus gemakkelijk in te passen in iemands leefpatroon. Om een
voorbeeld te geven: een vertegenwoordiger die veel onderweg is zal een ander advies
krijgen dan een huismoeder met 3 kinderen.

Als mijn klanten weinig tijd hebben om te bewegen, ga ik met hen wandelend een consult doen. Ook ga ik regelmatig met mensen op supermarktsafari. Ik leer mensen hoe ze etiketten van producten moeten lezen en waar ze op moeten letten, zodat ze in het vervolg zelf betere en bewustere keuzes kunnen maken. Het geeft mij enorm veel voldoening als iemand zijn doel heeft bereikt!

Wil je meer weten of heb je vragen? Kijk dan op mijn website: www.foodtality.nl.

Gezonde groet!

Desirée Marsman

Tags:, , ,

Het is niet meer mogelijk om te reageren.